Популярна співачка та учасниця шоу "Холостячка" не забуває про спілкування зі свою аудиторію в соціальній мережі instagram. За її сторінкою стежать 496 тисяч підписників, які чекають від зірки новин

Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram

Нещодавно вона вирішила поспілкуватися з підписниками в торіс та відповісти на їх запитання. На питання де вона, Злата відповіла, що зараз вона в Києві та її охороняє пес Патрон. До речі, вона нещодавно показала шанувальникам іграшкового пса Патрона та зауважила, що чекає на справжню зустріч з героєм.

А ще в неї запитали, яка звичка в неї з'явилася під час війни. Співачка не вагаючись відповіла:

"Не відкладати життя на потім. Це, напевно, найкрутіша звичка, яка з'явилася, на жаль за таких сумних обставин, але я зрозуміла всю глибину не відкладати життя на потім", - сказала вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А на питання, що вона буде робити на пенсії, вона відповіла, що збирається подорожувати. Також шанувальників зацікавило, де Злата бере стільки енергії. Лежачи у ліжку вона зауважила, що це підказка. А також додала, що вона не знає, насправді вона насипається на неї, а вона її роздає.

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зіграла у президента Зеленського на блокпосту: "Яка машина в вас?".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" засвітила ніжні "вишеньки" в тоненькому ліфі: шанувальники мліють від такого "маскування".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" показала свою вечерю у потязі: "Як же без вуглеводиків".