"Холостячка" другого сезону, виконавиця Злата Огнєвіч часто радує шанувальників будь-якими публікаціями у соціальних мережах Instagram та TikTok.

Зараз артистка вирішила на мить стати президентом України Володимиром Зеленським і продемонструвати себе як перевіряльник на блокпостах.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

— Яка машина в вас?

— В смысле?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Машина... в смысле... автомобiль.

Зараз співачка їздить по всьому світу, включаючи навіть Сполучені Штати Америки і, звичайно, Європу, з благодійними концертами на допомогу українцям, які постраждали від повномасштабної війни, розпочатої 24 лютого 2022 року.

@zlata_ognevich

Саме тому я співаю 😅😂 #ЗлатаОгневич #блокпост #ТРО #українськийтікток #тіктокукраїнською

♬ Биби - Tik Toker

Це відео, точніше – фрази – відносять нас до мирного 2019 року, коли Володимир Зеленський був лише кілька місяців на посаді президента України, їздив регіонами та змінював людей на постах, роз'яснюючи у них, чому робота виконується не так, як слід.

@vovanchos667

#автомобиль #зеленский #хаха ВсМыСлЕ

♬ оригинальный звук - vovan

Після цього Злата Огнєвіч випустила кумедне відео з піднятими руками, окресливши ситуацію, якщо путін справді перебуває в комі. Спочатку вона не знає, що робити, а потім іде у танець.

@zlata_ognevich

Лайк з кожного українця 💙💛 #ЗлатаОгневич #Холостячка #українськийтікток #укртікток #українапонадусе #українатоп

♬ оригинальный звук - АННА СУПАКОВА - АННА СУПАКОВА

Нагадаємо, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину: "Чула розмову природи"

Знай.uа писав, Злата Огнєвіч присвятила сходження на Говерлу бійцям з "Азовсталі", які перебувають у полоні в окупантів: "Боротьба триває"