Володимир Дантес – відомий український виконавець, телеведучий та колишній тренер гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше одним із головних його досягнень у житті було те, що він перебував у стосунках з Надією Дорофєєвою. Зараз він сам по собі... чи приховує те, що тепер разом із Дашею Кацуріною, від якої пішов чоловік.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Зараз він побував на інтерв'ю, в рамках якого образив Дмитра Гордона - відомого українського журналіста та людину, яка змінює думку про Зеленського вже кілька разів.

— Гордон мені пропонував до 24 лютого – я відмовився. І зараз, можливо, він не пропонував, але я нічого не сказав. Гордон - це ж як, це ж прикол. Це реально прикол, це ходячий прикол.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

— Ні, він чм*. Який він прикол.

— Я просто не можу ображати людей, знаєш я такий тип: "Ну ж прикол".

— Тобто твоєю мовою – це чм*?

— Ну... так, мабуть так

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"Після зради Гордона нашому Президентові та переходу до Ахметова, поважати його справді важко", "До Гордону відмовився, а до цього прийшов. У чому різниця тоді до кого?", "Гордон брав інтерв'ю у Гіркіна, Поклонської, Лукашенка та всіх друзів путіна", - пишуть користувачі у коментарях.

@kyiveastside

Нормальні артисти не ходять до шaрлaтана #гордон #дантес

♬ оригінальний звук - Kyiv East Side

Нагадаємо, Дантес готує жарти про розлучення з Надією Дорофєєвою, приховуючи правду про Кацуріна: "І стендап відбере"

Як повідомляв "Знай.uа", навіть священики мріяли про вільну Надю Дорофєєву, але Кацуріна ніхто не очікував: "Чекав все життя"

Знай.ua писав, Дантес поспіхом вибіг у справах, забувши одягнути штани - соромитися нічого: "Руху в плавках"