Зіркова мама Панеттьєрі нещодавно розкрила подробиці життя їх з Кличко донечки, якій вже виповнилося 7 років

У відвертому інтерв'ю виданню People вона розповіла подробиці.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Як відомо, зіркова пара невдовзі після шлюбу розлучилася. Як згадує актриса, на фоні її боротьби з алкогольною залежністю та пристрастю до таблеток, вона прийняла для себе важке рішення - відправити доньку Каю Євдокію жити до тата, відомого боксера Володимира Кличка.

Проте дівчинка продовжую любити маму. На щастя Хейден вдалося побороти свою хворобу й з0араз вона залюбки спілкується з донечкою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

[quote author=""]"У неї прекрасне життя. Я щойно була у неї. Вона просто дивовижна дитина й через якусь причину вона все ще любить мене", - сказала

Зараз Кая в Європі, проте зіркова мама зауважила, що через війну їх донечка живе між Україною та Німеччиною.

"Те, з чим вона стикається, і через що зараз проходимо ми всі через Україну, це дуже, дуже тяжко. Ми розмовляли з нею, і єдиним її питанням було: "Чому путін це робить?" Це крає серце", - каже актриса.

Зараз акторка створила благодійну організацію Hoplon International, яка займається збором коштів на допомогу Україні. Вона також зазначила, що зараз тісно співпрацює з колишнім чоловіком Володимиром та кожна зібрана копійчина йде на передову.

Нагадаємо, любовний трикутник Володимира Кличка: Панеттьєрі залишила Хікерсона, аби відпочити з донькою та боксером.

До слова, новий коханець видав колишню Кличка з потрохами: фото.

Раніше ми писали, що Володимир Кличко у вишиванці звернув увагу на те, як українців впізнають у світі: "Я завжди пишався!"