Відомий український кулінар та суддя проєкту "МайстерШеф" Володимир Ярославський розповів, які моменти дарують йому найбільше щастя. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вова Ярославський розповів, що зустрівся з воїнами ЗСУ та провів для них майстер-клас із приготування страв. Він захопився, що навіть під кулями у польових умовах захисники намагаються готувати щось смачне та робити харчування різноманітним.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

"Мрії збуваються. Надії допомагають триматися. І не тільки нам – нещодавно я зробив майстер-клас для хлопців із передової. Незважаючи на обстріли та польові умови, вони намагаються готувати смакоти та прагнуть зробити різноманітним харчування на фронті. Але це не всі, хлопці мріють відкрити свої заклади у майбутньому після нашої перемоги!", - розповів кулінар.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Кулінар зазначив, що саме такі моменти, зустрічі та роблять людей щасливими, у тому числі його.

"Так що на їхнє прохання я показав як смачно посмажити м'ясо, пригостив, спеції подарував у дорогу і сам сиджу щасливий і думаю, що якщо в тому жаху, який коїться на "нулі", вони будуть плани на щасливе майбутнє - ми МІЛЬЙОН відсотків переможемо! ", - додав Вова Ярославський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародіював розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".