Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздєва зворушила шанувальників серією зворушливих сімейних фото, які опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздєва постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та регулярно ділиться яскравими моментами як особистого життя, так і професійної діяльності.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф похвалилася красенем чоловіком та чарівними дітьми. Фотосесію зірка зробила у чорно-білих тонах та показала, яка ідилія панує у її родині.

"У день сім'ї хочу побажати лише одного – щоб усі українські сім'ї якнайшвидше возз'єдналися і більше ніколи не розлучалися!!! Бережіть себе", - підписала кадри Ілона Гвоздєва.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

До речі, раніше Ілона Гвоздєва розповіла, що війна кардинально перевернула її життя, і вона сумнівалася, чи варто їй займатися танцями. У результаті вона прийняла рішення продовжити справу всього свого життя і зараз стала наставником для танцюристів-початківців і регулярно дає уроки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздєва "втекла" з чоловіком від дітей, щоб побути наодинці: "Відволіктися і скинути напругу".

Також наш портал повідомляв, що зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки що українці гинуть від російських ракет.

Крім того, наш портал інформував, вічно молодий Павло Зібров засвітився в компанії одразу восьми красунь: "Обіймаю та люблю".