Актор, шоумен та телеведучий Єгор Крутологов - зірка "Дизель студіо", якого знають і люблять багато українців. Нещодавно він став гостем програми "Як ти?" з Григорієм Решетником, де розповів про себе та свою родину під час війни.

З початком повномасштабного вторгнення Єгор Крутоголов твердо вирішив, що нікуди не поїде і залишиться у містечку під Києвом. Із рішенням глави сімейства погодилася і дружина Катерина, яка навідріз відмовилася їхати до іншого міста чи країни без чоловіка.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Напередодні початку повномасштабної війни син Єгора Лев та його дружина Катя була на змаганнях в Італії (картинг) та Лев потрапив в аварію. Він був у лікарні 12 днів. Його виписали 22 лютого, а 23 лютого актори "Дизель Шоу" відзняли свій концерт у Палаці "Україна", після чого о 12-й ночі Крутоголов поїхав до аеропорту "Жуляни", щоб забрати дружину та старшого сина. Як тільки вони приїхали додому, заплющили очі та спробували заснути, то почули вибухи, адже живуть у Київській області, на білоруському напрямку.

"Я був у безпорадному стані... Мені дзвонили друзі, питали що робити, мене питала дружина, син, а я не знав, що робити. Я не готувався. Першого дня я думав, що нам торба... Ми вирішили залишитися. Вертольоти та винищувачі літали над нашим будинком, а попадання ракети було за кілометр від нашого будинку. Це було дуже гучно", - згадує Єгор.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Неподалік будинку Крутоголова знаходила українська артилерія, тому прильотів було багато. В окрузі 6-7 будинків було пошкоджено.

"Мій молодший запитує: "Що це бумкнуло?", я відповів, що це дудука. "А це що було?". Я ж не говоритиму "Смерч" або "Град", а йому казав, що це шишика. Максу ми не говорили, що почалася війна.... А Лева це сильно шокувало, 12 років... Він дивився телеграм-канали і розповідав нам новини перший. Потім ми перемістили наші речі в підвал і відволікали його іграми в комп'ютер. Я його підштовхнув у віртуальний світ, і це допомогло" , - ділиться зірка "Дизель Шоу".

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиної після грубих заяв на його адресу.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов "закрився" від Мішиної Валерієм Залужним.