Популярна співачка, яка під час війни підтримує з усіх сил українців розповіла, що вже сама втомилась від війни, проте вона знайшла вихід

Про це вона розповіла на сторінці в соціальній мережі instagram.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Вона розмістила романтичні фото, на якому вона дуже схожа на відому італійську модель Моніку Белуччі. Біля фото вона написала коментар, в якому вона говорить, що вже стомилась від війни, песимістів, щоденних сирен, новин, горя. Потім спитала, чи знайомо це підписникам.

"ВТОМА 💔 Від: - війни - донатів - сусідки-песимістки - щоденних сирен, новин, горя - втома від втоми….. ЗНАЙОМО? 🙌🏼", - пише вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте вона не падає духом, зірка стверджує, що попри втому, вона сильна:

"Я сильна і я все витримаю"- кажу собі щоразу, коли стає страшно або втрачаю впевненість. "Я сильна і я все витримаю"- кажу собі щоразу, коли знесилена плачу від болю і не можу зупинитися. "Я сильна і я ….. ні…."

Злата розповіла про свою зброю проти смутку, вона попросила встати з колін та уявити, що за спиною кожного є багато людей, які готові допомогти, бо так воно і є, вважає вона.

"Ось такі часи: сильні стали слабшими, а умовно "слабші"- сильними й незламними 😎", - написала Злата.

Шанувальники погодились з зіркою та оцінили її романтичний образ. Вони написали у коментарях:

"Я ніби не підписана на Моніку Белуччі….😁😍"

"Златочко, ми це всі проходимо. Коли не хочеш нікого бачити і чути навіть. Війна принесла лихо і смуток. Але, ми ж українці! Ми - нація незламних, хоч інколи і втомлених! Красуня може інколи бути втомленою. Але не скореною!! ❤️🌷🇺🇦"

До слова, Злата Огнєвіч з проєкту "Холостячка" показала свою нову іграшку: "Тепер чекаю на реальну зустріч".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" згадала про Попелюшку та показала чим займається вночі: "Ловлю останні дозволені хвилини".

Раніше ми писали, що Задворний з "Холостячки" пояснив, чому важливо відпочивати під час війни: Огнєвіч, яка важко працює заради перемоги, варто закрити вуха.