Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" із Златою Огнєвіч зараз має непогану популярність у соцмережі.

Хоча історія кохання з головною героїнею закінчилася далеко не хепі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначною з часткою відвертої недовіри, він все ж таки продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить близько 40 тисяч людей.

Задворний і Огнєвіч, скріншот з випуску "Холостячки"
Задворний і Огнєвіч, скріншот з випуску "Холостячки"

Андрій Задворний вирішив відповісти тим, хто думає, що він нібито тільки відпочиває в той час, поки в Україні триває жорстока війна з окупантами. На думку чоловіка, це протистояння з росією закінчиться ще нескоро, тому економіку країни, стабільність якої зараз є дуже важливою, потрібно підтримувати. А це можна зробити відвідування готелів, ресторанів тощо.

"Західна Україна взагалі живе на туризмі. Це дуже багато робочих місць, інвестицій та взятих кредитів", - додав Задворний.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але Андрій проти, щоб українці випивали та веселилися у нічних клубах та барах – це вже перебір, як він сказав. Але ось відпочивати з друзями, близькими в інших розважальних місцях, дуже навіть потрібно, а ще не забувати про свої обов'язки перед країною.

"Я за те, щоб не займатися цькуванням один одного в такий складний час, а навпаки - згуртуватися, працювати разом на країну та перемогу", - сказав чоловік.

Раніше ми писали про те, що Андрій Задворний заінтригував історією про невзаємне кохання з дівчиною: "Холостячці" Златі Огнєвіч варто було б почути

Як повідомляв Знай.ua, Злату Огнєвіч зацькували за ідеальний макіяж та манікюр під час війни: "Це підтримка економіки"

Також портал Знай.ua писав, що переможець "Холостячка" Задворний заліз у щілину - Златі Огнєвіч така і не снилася: "Вражає "