Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, проговорилася про "секрет", який вона приховувала від українців разом з Alyona Alyona. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil постійно перебуває на зв'язку із шанувальниками, зокрема спілкується за допомогою соцмереж. Зірка ділиться важливими новинами, а також яскравими фото та відео.

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так цього разу виконавиця розкрила ще секретну інформацію, яку не знали шанувальники. Jerry Heil розповіла, що разом з Alyona Alyona розпочала роботу над новим треком, при цьому від виходу їхнього попереднього хіта не минуло й тижня.

Співачка зазначила, що розкриває карти перед шанувальниками заздалегідь, щоб дізнатися, як їм нариси з нового треку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наш перший фіт з європейським артистом ще не встиг насидітися на першому місті в трендах YouTube, а ми готуємо наступну роботу. Кидаю вам трохи бекстейджа і трохи курю вам трек. Натомість чекаю від вас фідбек - Як вам? Качає так/ні?" , - Написала Jerry Heil.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали утрьох українську обрядову пісню: "Кайф! Це так добре".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва захопилася дівчатами у лавах ЗСУ та придумала, як зробити їхню службу комфортнішою: "Хочемо допомогти".

Крім того, наш портал повідомляв, Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили у небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ: "Боятися має лише ворог".