Відома російська балерина Анастасія Волочкова не змінює свій репертуар і вкотре постала перед шанувальниками із розсунутими ногами. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова перебуває у постійному контакті з шанувальниками, публікуючи багато різних фото та відео на своїй сторінці у соцмережі. Зірка показує багато моментів з особистого життя, мабуть, навіть ті, які не варто було б афішувати.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу балерина вирішила не вигадувати нічого нового та порадувала шанувальників знімком у своїй улюбленій позі. На фото Волочкова повисла у шпагаті на тренажері у спортивному залі. У підписі знаменитість зізналася, що цей "агрегат" її коханий і він користується регулярно.

"Мій улюблений тренажер", - підписала фото Волочкова.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Шанувальники одразу ж відреагували на нове фото та залишили багато коментарів. Дехто захопився талантом балерини, а інші вказали на вади.

"Звірюга", "Я заздрила Настиному здоров'ю. Як після таких п'янок можна займатися спортом? (Балетом я це не назву). Але після того, як побачила в машині її тремтячі руки, вже не заздрю", "Чудово виглядайте. Будьте щасливі", – написали шанувальники.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анастасія Волочкова показала, як розважається на дивані одразу з двома молодими хлопцями: "Заздріть мовчки".

Також наш портал інформував, зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки що українці гинуть від російських ракет.

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Білик "проникла" до Маріуполя, щоб розкрити про життя вдесятьох: "В окупації".