Єгор Крутоголов - актор, шоумен та ведучий, зірка "Дизель шоу". Повномасштабна війна, яку розпочала росія на чолі з путіним кардинально змінила його ставлення до життя в цілому.

Гуморист повністю перейшов на українську мову, як ніхто вірить у ЗСУ і навіть обіцяє зробити татуювання, присвячене Україні. Про це Крутоголов розповів Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Зірка "Дизель шоу" зазначив, що не вітав татурування, бо вважав, що немає такого символу, який він міг би залишити на своєму тілі назавжди. Тепер цей символ з'явився і це герб України - Тризуб.

живий тризуб
живий тризуб

Популярні новини зараз
Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Крутоголов уточнив, що хоче зробити татуювання на правому плечі, а Григорій Решетник пожартував, що можна зробити на одне плече Тризуб, а на другому – герб Миколаєва, адже Єгор звідти родом і зараз дуже допомагає своєму місту.

"І Кім такий підморгує" , - сміється шоумен, згадуючи голову Миколаївської ОДА - Віталія Кіма, який встиг стати народним улюбленцем.

Віталій Кім, скріншот з відео
Віталій Кім, скріншот з відео

Нагадаємо, що зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов викорінив російську мову зі свого життя.

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" отримав номер Віталія Кіма і захопився Притулою: "4 гривні, грошей не багато".

Також стало відомо, що Ксенія Мішина "розмазала по стінці" Крутоголова та Бланара з "Дизель Шоу".