Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова поділилася своїм болем із фанатами. Дівчина хотіла зробити чергову процедуру з омолодження, приїхала в салон і майстер вже готова була приступати, але побачила моторошний червоний висип на її тілі, а саме - на п'ятій точці.

Скриншот из Insta Stories, Елена Филонова
Скриншот из Insta Stories, Елена Филонова

Блогерка попросила своїх численних підписників порадити якогось гарного дерматолога, який допоміг би їй вирішити таку неприємну проблему. Філонова не на жарт злякалася і заявила, що її трясе від побаченого.

"Мене ось так зараз просто колошматить" - поділилася переживаннями дівчина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також вона не забула забігти в аптеку і скупила багато ліків, сподіваючись, що червоні плями якнайшвидше зникнуть.

"Сподіваюся, допоможе... мене трусить", - сказала Олена.

Раніше ми писали про те, що ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова потяглася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."