Відома українська співачка, у минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490.

На цей раз Злата Огнєвіч заговорила про те, як сильно вона захоплюється сміливими людьми і зізналася, чого насправді боїться. Виявилося, у неї фобія через деяких комах. Однак вона не відчувала ні краплі страху, коли рахувала вибухи в момент наступу окупантів на Київ.

"Навпаки— щось глибинне підіймалось в мені й виникало бажання боротися: за свої переконання, рідну землю, бути одним цілим з народом!" - додала Злата.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Співачка пишається батьком, який виконує нелегке завдання, оперуючи поранених бійців. Так, вона переживає та боїться за нього, але повністю підтримує.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зараз багато хто з нас ризикує здоров‘ям і життям заради свободи і права жити у вільній країні. Заради майбутнього НАШИХ дітей у найпрекраснішій країні. Я вірю, що ми все подолаємо і переможемо цю навалу темряви", - заявила Огнєвіч.

Також артистка наголосила, що любов до Батьківщини – це не гріх. І за такі почуття скидати бомби, вбивати мирних людей не є нормою.

"Любити— це не гріх, це найпрекрасніше відчуття, яке змушує серце горіти ❤️‍🔥 Якщо така вже наша доля: пройти пекельні випробування— робімо це гідно і з честю 🦾", - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч у романтичному образі Моніки Белуччі поскаржилася на втому: "Я сильна, я все витримаю"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч із проекту "Холостячка" показала свою нову іграшку: "Тепер чекаю на реальну зустріч"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч із "Холостячки" зізналася, яка найкрутіша звичка у неї з'явилася під час війни