Відомий артист, який після війни став дедалі більше занурюватися в український етнос, зустрівся в ефірі з телеведучим Сухановим і ко, та був надто щирим, викликавши бурю емоцій у шанувальників.

Артем розповів про початок війни та як він зустрів її, а потім розповів про те, чи підтримує він зв'язок зі своєю мамою, яка опинилася в період окупації на захопленій території. Розмова артиста з ведучими доступна на Youtube.

Артем Пивоваров. Фото: скриншот YouTube
Артем Пивоваров. Фото: скриншот YouTube

Повномасштабна війна повністю змінила життя співака Артема Пивоварова. Рідне місто Вовчанськ, де зараз живе мама артиста, опинилося під окупацією. Як важко не було б, Артем допомагає захисникам України та вірить у звільнення рідного міста.

Артиста запитали, як він підтримує зв'язок зі своєю мамою, на що Артем спочатку не хотів розповідати, але потім розчулився, після перегляду своїх дитячих фото-спогадів та розповів, що від початку війни і до тепер підтримує з мамою постійний зв'язок. Мама героя живе на Харківщині у містечку Вовчанськ, де народився та прожив Артем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артем Пивоваров. Фото: скриншот YouTube
Артем Пивоваров. Фото: скриншот YouTube

"Я постійно на зв'язку. Говорю їй, що люблю її. І впевнений, що все буде не так само як раніше, а набагато краще.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова.

Як повідомляв "Знай.ua" Дантес показав, як доводить дівчат до мурашок від задоволення навіть не торкаючись.

Також "Знай.ua" інформував, що Женя Галич з "O.Torvald" та Даніель Салем влаштували гучне "паті" просто в салоні автомобіля