Зірка української естради останнім часом почала активно спілкуватися з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Після початку повномасштабного вторгнення вона на деякий час зникла з медійного простору, проте незабаром повернулася, адже на її сторінку підписані 5,5 млн шанувальників

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Як відомо, зараз Настя багато гастролює з благодійними концертами світом. На одній з репетицій вона зробила відверте зізнання в сторіс, поки Потапа не було поруч.

Під час репетиції до виступу зірка була в костюмі ніжно блакитного кольору з жовтою кофтиною, та з насолодою зізналася, що його їй передали з України, його створили українські дизайнери. Настя написала:

"Ідеальний базовий костюм. Вдвічі приємно одягнути його, бо це українській бренд. Привезений з України. Зроблений українками. Це автоматично робить його улюбленим".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А також вона зізналася, що вдягнувши українське та співаючи про Україну та на допомогу їй, коли вона бачить стільки знайомих облич то розуміє, що Україна завжди з нею.

Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories

Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Настя Каменських знайшла спосіб, як подарувати українцям тепло, не торкаючись їх: "Місце, де наші душі знаходять одна одну".

До слова, Настя Каменських поділилась болем від всього того, що випало на їх дитячу долю: "Вони вже втратили найдорожче".

Раніше ми писали, що Настя Каменських чи Джамала: в Мережі порівняли патріотичне вбрання зірок.