Популярна співачка за кордоном підтримала дітей з України, які втратили батьків

Відео зустрічі співачка опублікована на сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Зустріч відбулась у Швейцарії після футбольного матчу. Як відомо, 29 червня, київське "Динамо" зіграло другий запланований благодійний матч у рамках тренувального збору, що наша команда проводить у Швейцарії. Суперником "біло-синіх" стала "Лозанна" з однойменного міста, що за підсумками минулого сезону вилетіла з елітного дивізіону країни.

Зустріч назвали Match For Peace, що в перекладі означає "Матч заради миру". До речі, він закінчився з рахунком 2:0 на користь команди "Лозана", а відкривала його відома співачка Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після матчу Настя зустрілася з дітьми-сиротами, які приїхали з Маріуполя. Співачка була вражена тим, як тепло її зустріли малюки.

"Боляче від того, стільки всього випало на долю цих діток. Вони вже втратили найдорожче - своїх батьків. І побачили найстрашніше - війну. Яка забрала їх дім і змусила переїхали в іншу країну", - написала Настя.

Також зірка зауважила, що про дітей добре піклуються їх вихователі та місцева організація спільно з Посольством України.

"Вірю, що настане день, коли всі українські діти, які тікали від війни повернуться додому — в мирну і процвітаючу Україну.", - додала співачка.

Нагадаємо, Настя Каменських зворушливо показала найвідповідальніший момент в її житті: "Я дуже хвилювалась".

До слова, Настя Каменських поділилася найяскравішими спогадами з мирного життя: "Були щасливі".

Раніше ми писали, що Настя Каменських у тоненькій футболці показала як змінилася її фігура:" З роками все красивіше"