Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і часто посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці свого життя, за яким стежить понад 580 тисяч людей.

Даша Астаф'єва чуттєво прочитала для своїх шанувальників вірш "Чарі ночі" видатного українського поета Олександра Олеся. Артистка на професійній студії озвучила своїм прекрасним голосом ліричні рядки про кохання та життя, якими потрібно насолоджуватися тут і зараз, не зволікаючи.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

Астаф'єва не єдина "згадала" про багату українську культуру з початком війни, яку розв'язала росія. Акторка зі "Студії Квартал-95" Олена Кравець теж часто читає своїм фанатам вірші відомих поетів і в неї це виходить чудово, так само як і у Даші.

Користувачі соцмережі залишили безліч позитивних коментарів, розхвалили та подякували Астаф'єву за таке чудове виконання твору українського поета.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі - instagram.com/zhvl_official/
Коментарі - instagram.com/zhvl_official/

Коментарі - instagram.com/zhvl_official/
Коментарі - instagram.com/zhvl_official/

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва влаштувала спекотні танці, спокусливо погравши формами без білизни: "Це великий дар"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва звинуватила деяких колег у заробітках на благодійності під час війни: "Де ці мільйони?"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва після довгої перерви нарешті поринула у світ мистецтва: "Вперше після війни"