Комік з "Квартала-95" Юрій Великий, який раніше був дублером Зеленського, за час війни випустив безліч смішних пародій, цього разу він посміявся над білоруським самопроголошеним лідером лукашенком, який шукає відмазок, щоб не нападати на Україну.

Звісно лукашенко виконує багато наказів свого фактичного господаря, але комік вирішив не згущувати фарби та розсмішив тим, як лукашенко вивертається, щоб уникнути атакування білорусів на українців. Юрій Великий розмістив свою роботу на сторінці в Instаgram.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram

Відео розпочинається з того, що Великий-лукашенко сидить у брилю на полі, та намагається відтерти з взуття те, у що наступив, коли дзвонить дзвінок, він спочатку прикладає капець до вуха, а лиш потім імпровізований телефон.

"Лукашенко" спочатку ліпить дурня, намагаючись провести "морський бій", потім просить щоб "щось" падало на рахунки щодня, та врешті зізнається, що армія може тільки вигадувати відмазки, тому сидить і пише заявив на звільнення. Також "лукашенко" вигадує новий вид нападу - тракторами.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Юрій Великий. Фото: скрин відео
Юрій Великий. Фото: скрин відео

На думку "лукашенка" білоруси підуть воювати на наступні вибори, коли знову будуть обирати президента.

"Ахахахха, просто кайф!", "Як завжди круто вмієте підняти настрій", "Дякую вам за вашу роботу. Вперше за 2 дні я засміявся. Робіть по більше таких роликів", "Прекрасна пародія та один в один картопляний дід зі своїм сільським лукавством, бачити це у нього родове, прізвище", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що комік Юрій Великий з "Кварталу 95" пожартував про "біг доброї волі" та хлопки в Білгороді.

Як повідомляв "Знай.ua" Тарас Стадницький розповів, яку несподівану суму для ЗСУ отримав від простого українця.

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Юрія Ткача "змусила" доньку гумориста ридати в три струмки: дідусь теж "познущався" і оком і не моргнув.