Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їхнього веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Вікторія Ткач показала численним фолловерам кумедний момент із життя Єлизавети, їх із Юрієм спільної доньки. У кадрі, зважаючи на все, батько дружини артиста тягне за мотузку, прив'язану до розхитаного зуба дівчинки і різко відсмикує. Крихітка після цього шоковано тримається за свій рот і починає нестримно ридати.

"Продовження наших нічних пригод із 🦷… 😅))) Дивитися до кінця….)))" - написала Вікторія.

І все це супроводжується піснею, яка чудово передає її емоції на той момент. Таким чином Єлизавета втратила черговий молочний зуб. За кілька хвилин вона витерла сльози і зрозуміла, що це не така вже й велика втрата.

Скріншот із Instagram, Вікторія Ткач
Скріншот із Instagram, Вікторія Ткач

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники оцінили сміховинну реакцію дівчинки та сміливість дідуся, який виступив у ролі зубної феї.

Комментарии - instagram.com/viktoriya_tka4/
Комментарии - instagram.com/viktoriya_tka4/

Комментарии - instagram.com/viktoriya_tka4/
Комментарии - instagram.com/viktoriya_tka4/

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" довела до сліз через півроку "втечі": "Неможливо дивитися..."

Як повідомляв Знай.ua, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохаюсь у кожну вулицю"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про найбажанішу мрію: "Як же хочеться "