Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма розповів, що через війну йому часом складно стримати емоції і він виплескує гнів назовні. Цим він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх як новими, так і архівними кадрами з роботи чи особистого життя.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф вирішив поділитися особистим із фанатами. Влад Яма поскаржився, що через війну часто накопичується агресія, яку він не в силах контролювати, тому іноді зривається.

"Привіт, друзі. Війна триває, новини невтішні. Іноді складно утримати в собі якусь агресію чи ненависть, але кожен із нас має робити те, що може для того, щоб допомагати нашим воїнам", - поділився хореограф.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Влад Яма. Фото: скрін instagram stories
Влад Яма. Фото: скрін instagram stories

Також танцюрист додав, що намагається не виплескувати злість на оточуючих, а спрямовує її у потрібне русло – у роботу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора покуражився з дружиною в полі та викликав хвилю обурення в українців: "Не час веселитися, коли країна у вогні".

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, ми писали, Ганна Кошмал зі "Сватів" показала від чого отримала неймовірне задоволення: "Гармонія серед хаосу