Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram.

У четвер, 14 липня 2022 року, темою №1 у соціальних мережах та стрічках новин була одна - ракетний обстріл Вінниці та вбивства мирних, невинних мешканців цього прекрасного міста.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Катерина Кухар приєдналася до поширення інформації про те, що сталося... на момент написання новини відомо про 22 загиблих, серед яких маленькі діти, та понад 100 поранених. Впізнати вдалося лише 6 людей.

"Вінниця зараз. Всі винні, безсумнівно, будуть притягнуті до відповідальності за кожен скоєний злочин і злочин. Ми цього ніколи не забудемо і не пробачимо... Друге фото — закривавлений візок з дитиною всередині після ракетного удару по центру Вінниці", - пише Катерина Кухар у публікації.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Олександр Стоянов і Катерина Кухар, instagram.com/stoianov_aleksandr
Олександр Стоянов і Катерина Кухар, instagram.com/stoianov_aleksandr

Додатково доводить до мурашок той факт, що в концертній залі "Дому Офіцерів" раніше проходили виступи і проходили б... якби ракетного удару не було. Наприклад, у центрі міста були члени команди співачки Roxolana. Одна людина загинула.

"Взимку ви були на тій сцені... Лускунчик", "Скільки людей", "Жахливо... Як же це жахливо! Стільки порваних на шматки душ", - пишуть користувачі в коментарях.

Катерина Кухарь відповіла на перший коментар і зізналася, що пам'ятає це. Виступ проходив 5 лютого.

Катерина Кухар, скріншот: Instagram
Катерина Кухар, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танців з зірками" натякнула на поповнення домочадців: "Має жити в нашій родині"

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар із "Танці з зірками" знайшла, чим зайнятися дітям, поки бомби летять: "Ломайте стіни..."

Знай.uа писав, чоловік Катерини Кухар з "Танців із зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ: "Майже півтора місяці шалених..."