Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко висміяла суворі реалії життя у Росії. Усю суть сусідньої країни-терориста зірка продемонструвала в коротенькому, але реалістичному мультику, який опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вікторія Булітко постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками і шлях лише зрідка радує новими особистими фото, але регулярно ділиться важливою та корисною інформацією. На цей раз зірка вирішила додати трохи гумору, щоб відволікти українців від жахливих реалій.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Так, Вікторія Булітко опублікувала коротенький мультик, який максимально влучно та точно описує реалії життя у "великій та могутній" росії. Анімаційна робота показує і походження нової свастики "Z" та головні "цінності" жителів сусідньої країни.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Примітно, що Булітко закликала шанувальників вгадати про яку країну розповідається, але ті наголосили, що жодної загадки у відео немає.

"І без коментарів зрозуміло", "Сурова Реальність Путінсько-Убогої Росії", "Про якийсь етнос, що складається зі худоби та орків і ще сміє називати себе країною", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко "влаштувала" війну в Росії з обстрілами Москви та Петербурга: "Які нахр*н веселощі".

Також наш портал інформував, Дарина Рибак з "Папіка" розповіла про ще одне бажання окрім заміжжя: "Звичайно хочу".

Крім того, наш портал писав, Даша Астаф'єва вразила українців глибоким та чуттєвим голосом: "Це щось неймовірне".