Заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, активно підтримує українців благодійними концертами. Крім того, він ще й проявляє активність в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч підписників та у facebook його аудиторія налічує понад 150 тисяч осіб

Як розповів співак у соціальній мережі facebook, в день ракетного обстрілу Вінниці у них мав відбутися благодійний концерт. Щобільше, вони знаходились у місці влучання ракети.

Олег Скрипка. Фото: Facebook
Олег Скрипка. Фото: Facebook

Співак розповідає, що в той день їх врятували 10 хвилин, вони зустрічалися з організаторами у тому самому місті. також Олег зауважив, що зараз вони їздять з концертами на підтримку України по різним містам, цього разу вони мали його провести у Вінниці. Проте через теракт концерт був скасований.

"Сьогодні мав відбутися наш концерт на підтримку України в місті Вінниця..Ми мали намір відвідати військових, як це відбувається в кожному місті, в яке ми приїжджаємо з благодійними концертами. Ми мали зустріч із організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин часу…", - розповів Скрипка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У коментарях шанувальники зазначили, що Олега та його команду врятував Бог та висловили співчуття сім'ям загиблих та поранених.

Олег Скрипка, скриншот Facebook
Олег Скрипка, скриншот Facebook

Нагадаємо, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

До слова, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

Раніше ми писали, що Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям: "Стан змінився"