Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, крім іншого ще й проявляє активність в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч чоловік. Зараз чоловік допомагає рідній країні у війні з росією, влаштовує благодійні концерти і всіляко підтримує співвітчизників.

Олег Скрипка відвідав маленьких українців у дитячому центрі для біженців під гарною назвою "Об'єднуючи серця" у Чорногорії, у невеликому курортному містечку Бечічі. Артист приділив свій час малюкам та підліткам, виконавши з ними парочку патріотичних пісень, у тому числі й гімн України.

Олег Скрипка з біженцями, скріншот з відео
Олег Скрипка з біженцями, скріншот з відео

Музикант зазначив, що весь український народ згуртувався через ситуацію в країні, допомагаючи один одному, а особливо – дітям. Як повідомив Скрипка, громадяни Чорногорії та посольство надають неймовірну підтримку біженцям.

І маленькі українці не залишаються осторонь – вони продають власні малюнки та віддають зароблене, аби допомогти рідній країні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Діти це наше майбутнє. Нехай сяє сонечко в серці кожної дитини та людини яка допомагає цим діткам мати повноцінне дитинство", - додав артист.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка у перервах між концертами віддався духовному таїнству: "У центрі Європи підтримали українське джерело"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "Воплів Відоплясова" вилив душу українцям: "Стан змінився"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відправив пенсіонера в танок: навіть не скажеш, що старий