Українська блогерка та рестораторка Даша Кацуріна показала, як коротає вечір у Тель-Авіві в компанії колишнього чоловіка Наді Дорофєєвої Володимира Дантеса. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Колишня дружина Михайла Кацуріна, який зараз перебуває у стосунках із Надією Дорофєєвою, показала, як проводить час на виступі Володимира Дантеса у Тель-Авіві. Даша Кацуріна поділилася кількома відео, які перепостив собі Дантес.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"Ось так Володимир Дантес розпочинає свій виступ у Тель-Авіві сьогодні. Це хвилина мовчання перед стендапом українських коміків сьогодні. Дантес хотів скасувати стендап, а потім вирішив не зупинятися і все-таки зробити виступ сьогодні, бо ми маємо говорити, боротися, донатити. ", - Розповіла Даша Кацуріна.

Дантес. Фото: скрін instagram stories
Дантес. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін не приховують своїх стосунків. У той самий час близькість між Дантесом і Дашею Кацуріною - лише припущення шанувальників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва сяє від задоволення і поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зворушила до сліз зустріччю воїна ЗСУ з найріднішою людиною: "Кожне таке відео..."

Крім того, ми писали, Віктор Павлик показав теплу зустріч із маленьким сином і випадково нарвався на хейт: "Але ж ви українець".