Український співак Віталій Козловський розкрив природу справжнього походження росії та поділився своєю теорією з шанувальниками. Свої роздуми артист опублікував у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський весь період поки що триває повномасштабна війна активно волонтерить і відвідує позиції воїнів ЗСУ, підтримуючи їхній бойовий дух. Водночас він не забуває і виходити на зв'язок із шанувальниками регулярно радіючи їх новим фото, відео та думкам.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віталій Козловський вирішив поміркувати про природу походження самої кровожерної країни у світі – росію, яка щодня вбиває мирних людей в Україні. Думав артист недовго і швидко запропонував свою теорію, заперечити яку дуже складно, спостерігаючи за терористичними діями країни-агресора.

"Диявол створив пекло, подивився на нього та подумав, що треба щось гірше. Так з'явилася росія", - написав Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Публікація Віталія Козловського. Фото: скрін instagram stories
Публікація Віталія Козловського. Фото: скрін instagram stories

Варто зазначити, що особливо емоційно висловлюватись у бік країни-агресора артист розпочав після чергового теракту окупантів у Вінниці, де знову загинули безневинні діти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора покуражився з дружиною в полі та викликав хвилю обурення в українців: "Не час веселитися, коли країна у вогні".

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, ми писали, Ганна Кошмал зі "Сватів" показала від чого отримала неймовірне задоволення: "Гармонія серед хаосу".