Український телеведучий Григорій Решетник зустрівся із зіркою "Дизель шоу" Єгоро Крутоголовим щоб поспілкуватись в рамках проєкту "Як ти?".

Шоумен поділився тим, як пройшло його 24 лютого, чому він не поїхів з рідного дому у Київській області та з якої причині вирішив перейти на українську мову.

Єгор Крутоголов, фото: Знай.ua
Єгор Крутоголов, фото: Знай.ua

Не обійшлась розмова і без згадки тих колег Єгора з "Дизель Студіо", які народились в росії та Білорусі.

"Вони були тут, коли почалося повномасштабне вторгнення. Актори "Дизель Студіо" записали відео, в якому розповіли, що це ніяке не вторгнення, а справжня війна росії проти України. Назвали речі своїми іменами. Люди зараз дуже підозріло ставляться до "хороших рускіх", але це – мої друзі. Вони мають нормальну позицію і любов до України і українських людей. Це дуже важливо! Що стосується Жені Нікішина, тут складніше, бо його родина в Росії. Він повернувся до Магнітогорська і зараз ми майже не спілкуємося." ,- розповів Крутоголов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Женя Нікішин, фото Дизель шоу
Женя Нікішин, фото Дизель шоу

Як і в майже кожного українця у актора були друзі чи знайомі на росії.

"До мене подзвонив і вибачився тільки один друг. А родичі дружини, які живуть в Санкт-Петербурзі, не розуміють нас. Вони не вірять в те, що ми їм кажемо, а вірять в те, що їм показують. Я хочу, щоб росіяни від нас відчепилися. Усією нацією, всією росією і закрилися у своєму коконі. Без нас. Ми будемо жити зі всім світом!",- різко відповідає Єгор.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов з "Дизель Студіо" показав, як гумористи наближають перемогу ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" розповів Григорію Решетнику про тату з Віталієм Кімом.