Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко вирішив спробувати себе в ролі поета і виплеснув емоції в несамовитих рядках. Своє нове творіння артист опублікував на сторінці у соціальній мережі instagram.

Олексій Потапенко з перших днів повномасштабної війни активно підтримує Україну, так само, як і його дружина Настя Каменських. Він регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та ділиться корисною та важливою інформацією, а іноді і фото чи відео з життя.

Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram
Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram

На цей раз артист вирішив спробувати себе в ролі поета. Він виплеснув негативні емоції, що бурхливі в ньому, в несамовитий вірш.

"Як же жити нам
Куди дітися?
Ірпінь, Буча, тепер Вінниця
Ненажерливі
Вбивці ви
Одеса, Харків тепер Вінниця
Мама молода
І мале дитя
Херсон Маріуполь, тепер Вінниця
Клята ця війна
І нема кінця...", - йдеться у уривку вірша Потапа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники підтримали Потапа та зазначили, що вийшло дуже красиво.

"Дуже красиво і головне максимально правдиво, без зайвого драматизму, адже його у нас і так забагато. Потап - найкращий", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них".

Також наш портал інформував, Дарина Рибак з "Папіка" розповіла про ще одне бажання окрім заміжжя: "Звичайно хочу".

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва вразила українців глибоким та чуттєвим голосом: "Це щось неймовірне".