Відомий український співак Макс Барських спробував ще раз достукатися до росіян, показавши, як українці рятуються втечею з-під окупації, ризикуючи потрапити під обстріл. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських показав, як українці тікають із окупованого Херсона у бік Кривого Рогу. Люди долають кілометри пішки полями, ризикуючи потрапити під обстріл окупантів.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Людям доводиться долати величезні відстані пішки чи велосипедами. Ззаду залишилося мирне життя, будинки, робота, друзі, сусіди... З собою вони несуть біль і страх перед невідомим", - пише артист.

Артист вирішив вкотре спробувати достукатися до росіян і зазначив, що те, що відбувається на їхній вині, зокрема, оскільки вони мовчать і ніяк не критикують терористів, що сидять у Кремлі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Забутим росіянам, який зараз рік на календарі, я нагадаю – це 2022-й. І все це з моєю країною робить ваше з надуманих приводів і з вашої мовчазної згоди!", - звернувся до росіян Барських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Бракує ні криків, ні ненависті".

Також наш портал інформував, що Сніжана Бабкіна сіла на розкішному пляжі серед пальм і показала, як бореться зі стресом: "Вчуся чути себе".

Крім того, ми писали, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма зізнався, що через війну почав часто зриватися: "Складно стримати агресію".