Одеситка Регіна Тодоренко, яка проживає в росії і обрала саме цю країну для свого майбутнього, взагалі не турбується про свою батьківщину.

Більше того, її батьки залишилися в Одесі і щодня ризикують життям, перебуваючи під обстрілом росіян. Але Регіну це мало турбує, більше того, вона навіть попрощалася з ними, записавши пісню, в якій вказала, що обирає свого чоловіка – російського виконавця Влада Топалова.

Тодоренко і Топалов, фото: Instagram
Тодоренко і Топалов, фото: Instagram

Останні кілька днів телеведуча і співачка була в очікуванні своєї другої дитини, з чим було пов'язано чимало небезпек. По-перше, попередня вагітність закінчилася для артистки викиднем, про що вона сама нещодавно зізналася. А по-друге, напередодні пологів Тодоренко вирушила на УЗД, яке показало, що вага малюка становить цілих 5 кілограм. Після цього Регіна не на жарт схвилювалася, але примудрилася пожартувати, що може потрапити до книги рекордів Гіннеса.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак пологи пройшли успішно і дружина Влада Топалова народила хлопчика, про що розповіла у соцмережах, щоб уникнути пліток. Зазначимо, що телеведуча з "Орел і Решка" сама не знала статі дитини до пологів.

"Наше з vladtopalovofficial кохання створило ще одну космічну людину. Наш молодший синок, наш Світ, мама з татом люблять тебе всім серцем, а старший брат готовий тебе зжерти. Дякуємо, що вибрав саме нас. Ти ще зовсім крихітка, хоч по вазі - БОГАТИР. Рости гідною людиною, люби життя, неси людям мир" , - написала Тодоренко і прикріпила фото з новонародженим сином.

Пост Регіни Тодоренко після народження сина
Пост Регіни Тодоренко після народження сина

У коментарях до посту відзначилися знаменитості: співак Сергій Лазарєв – друг Влада Топалова, фігурст Дмитро Соловйов, акторка Катерина Шпіца.
А ось Лазарєв отримав по голові від українців, адже зовсім нещодавно співак назвав українців нацистами і сказав, що вони обстрілюють окупований Донбас.
"Ще народився один наполовину "бандерівець і фашист!", так по вашому? Регіна ж українка!", - пишуть шанувальники Сергію.

Коментарі до посту Регіни Тодоренко про народження сина, відповідь Сергію Лазарєву
Коментарі до посту Регіни Тодоренко про народження сина, відповідь Сергію Лазарєву

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось що вийшло.