Українська співачка Таїсія Повалій, яка народилася на Київщині, є однією з тих зірок, хто підтримує путіна та вбивства мирних українців, поряд із Регіною Тодоренко, Джиганом, Стасом Костюшкіним.

Більше того, артистка примудрилась у розпал війни виступити на концерті в Москві до Дня Перемоги та заспівати українською мовою пісню "Про рушник", чим викликала хвилю обурень навіть від власного сина, який зрікся матері.

Таїсія Повалій та Стас Михайлов
Таїсія Повалій та Стас Михайлов

Зараз Повалій вирушила до Вітебська на музичний фестиваль "Слов'янський Базар", де примудрилася знову зганьбитись.

14 липня, коли по Вінниці летіли ракети, Таїсія Повалій перед Лукашенком розповідала про свою любов до Білорусі. Більше того, уродженка Шамраївки заявила, що Вітебськ – її батьківщина.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зрадниця України виконала пісню "Верба" ​​українською мовою, після чого видала промову.

Олександр Лукашенко під час виступу Таїсії Повалій, скріншот із відео
Олександр Лукашенко під час виступу Таїсії Повалій, скріншот із відео

"Я завжди з такою радістю приїжджаю до вас, до Білорусі. Можна навіть сказати, що до себе додому, бо Вітебськ - моя творча батьківщина" , - сказала зі сцени артистка, яка підтримує війну в Україні.


Окрім Повалій на концерті виступали також шанувальники режиму путіна Григорій Лєпс та Сергій Безруков.

Нагадаємо, що зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує, поки українці гинуть від російських ракет.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрухами: "Радіє тому, що відбувається з нами тут".