Чоловік відомої акторки Наталки Денисенко Андрій Федінчик зараз захищає українську землю від російських окупантів у лавах ЗСУ.

Артистка дала інтерв'ю Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?", де докладно розповіла про рішення чоловіка піти воювати.

Денисенко зазначила, що чоловік говорив про те, що розпочнеться повномашстабна війна ще задовго до неї і попереджав дружину, що одразу піде захищати Україну.

Актор Андрій Федінчик
Актор Андрій Федінчик

"Тоді я цього не сприймала, але коли почалася війна, я одразу питала "А як же я? Як же Андрюша?" (Син Федінчика і Денисенко - прим.ред.). Він мене заспокоював і казав, що їде його сестра з чоловіком, він буде за мною дивитись" , - згадує Наталка.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Денисенко зізнається, що намагалася відмовити чоловіка від такої ідеї. Вона просила його відмовитись, допомагати армії матеріально.

"Він каже "Наташа, перестань так говорити, тому що ти мене дуже деморалізуєш". Він так суворо це сказав, що я зрозуміла, що не можна такого говорити своїм чоловікам. Потрібно говорити, що все буде добре, що все робитиму, як ти кажеш... Нікому не з українских жінок не хочеться, щоб її чоловік помер на війні і це найбільший страх.иДумати про те, що я можу втратити чоловіка я почала після того, як була на похороні Паші Лі. Це жахливо бачити людину, з якою ти жив, і він ходив тут поруч, а тепер він мертвий лежить" , - ледь не плачучи поділилася Денисенко.

Паша Лі, Facebook
Паша Лі, Facebook

Нагадаємо, що Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу: "Я зірвалася, я ридала".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Денисенко розридалася перед Григорієм Решетником: "Чоловік загинув на війні".