Відома українська акторка Наталія Денисенко стала гостею у студії проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Життя виконавиці ролі Лариси Яхонтової у "Кріпосній" зараз нерозривно пов'язано з військовими, адже чоловік 32-річної Наталії - актор Андрій Федінчик, на другий день повномасштабної війни виявив бажання вступити до лав ЗСУ.

В інтерв'ю Решетнику Денисенко зізналася, що спочатку намагалася відмовити чоловіка від ідеї воювати і пропонувала безпечніші варіанти захисту України, але Федінчик був непохитним.

Логічно, що у ведучого шоу "Холостяк" та "Холостячка" постало питання, як Наталя ставиться до тих чоловіків, хто не захищає зараз батьківщину.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Якщо чесно, коли я знала, що мій чоловік уже офіційно у ЗСУ, у мене була така ненависть. Їду за кермом, бачу, що якісь мужики ходять, п'ють пиво, сидять на лавочках і я така" Ах ви сс* куни, ненавиджу вас. Мій чоловік готовий .... а ви тут насолоджуєтеся "... Я навіть посварилася з сестрою, говорила, що вони сидять там у безпеці, а мій чоловік захищає .... Я розумію, що правда так не можна, кожен повинен робити те,що вміє. Країну повинні захищати партіоти і сильні чоловіки, бо тоді ми не переможемо, якщо будуть брати всіх підряд. Піде чоловік, який не хоче чи не може и здасть позиції, чи його птрібно буде потім рятувати... Щоб до цього дійти, мені потрібно було зробити над собою роботу" , - розповіла Денисенко.

Не зважаючи на це, українка зазначила, що її чоловік до цього ніколи не мав справи з військовим ремеслом, у нього немає жодних навичок, лише зйомки. Але його батько - вчитель та військовий. У дитинстві Фединчик хотів навчатися на військового чи актора, але батько його переконав вступати саме на творчу спеціальність.

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихався, з підвалу.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко показала, на що готова заради ідеального тіла.