Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко показала на що йде заради унікальних відчуттів і підтягнутого тіла. Кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Для актриси дуже важливо підтримувати форму, тому Наталія Денисенко вирушила на тренування і показала трохи кадрів із занять з тренером. За словами актриси, їй більше нагадали якісь тортури, втім, для тіла ефект дуже помітний, тому час вона провела з користю.

Наталка Денисенко. Фото: скрін youtube
Наталка Денисенко. Фото: скрін youtube

"Корисні тортури. Тренування всього 25 хвилин. Ефект як від 2-х годин в тренажерці", - поділилася зірка з шанувальниками.

Наталія Денисенко також показала, якими видами милується під час тренувань і порадила шанувальникам також спробувати заняття за цією методикою.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Це дуже прикольно. Ви такого не відчуєте ніде", - додала Наталія Денисенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал інформував, колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль".

Крім того, наш портал інформував, колишня дружина Потапа Ірина Горова згадала, як до війни танцювала вальс з донькою на Майдані Незалежності: "Не можу уявити".