Родина народної артистки Софії Ротару після повномашстабного вторгнення росії на територію України намагається залишатися в тіні.

Найгучнішим був скандал, коли син та онук знаменитості намагалися незаконно перетнути кордон України. Сама ж Ротару зрідка в сторіз сумує разом з українцями, коли трапляються обстріли цивільних об'єктів армією рф, як нещодавно у Вінниці.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Її онука Соня Євдокименко, яка вже 4 роки живе у США у соціальних мережах, більш активна. Зараз дівчина влаштувала вікторину у форматі "Задай мені запитання" і на те, що сподобалось, онука Ротару відповідала.

Сторіз Софії Євдокименко
Сторіз Софії Євдокименко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дивним було те, що дівчина відповідала на якісь доволі примітивні питання. Хоча явно, у світлі того, що в її рідній країні йде війна, люди цікавилися і цим. Але Соня Євдокименко віддала перевагу відповісти про свої покупки, наприклад.

Останнє, що купила Соня, був тест у біотехнологічній компанії, яка надає приватним замовникам інформацію про їхню схильність до захворювань на підставі аналізу наданого біоматеріалу на однонуклеотидний поліморфізм за кількома тисячами SNP.

Сторіз Соні Євдокименко
Сторіз Соні Євдокименко

Далі Євдокименко запитали, в якому місті вона живе, на що красуня відповіла, що в серпні буде 4 роки, як вона переїхала до Нью-Йорка, вступивши до університету, а зараз вона знаходиться в Лос-Анджелесі, оскільки проходить практику в компанії .

Зазначимо, що на всі питання дівчина відповідає російською або англійською мовою. Українська з вуст онуки Ротару не звучить.

Сторіз Соні Євдокименко
Сторіз Соні Євдокименко

Потім у Софії цікавилися її ранковими ритуалами і тим, як поводитись після розставання з хлопцем, на що Євдокименко із задоволенням відповідала.

Сторіз Соні Євдокименко
Сторіз Соні Євдокименко

Також, 16 липня онука легендарної Ротару поділилася кадрами із фотосесії на тлі американських пальм. Дівчина позує в зеленому луці. В'язаний светр незвично контранстує із сонячним Лос-Анджелесом.

Нагадаємо, що серце Софії Ротару не витримало після обстрілу Вінниці: навіть перейшла українською мовою.

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару показала возз'єднання із сім'єю під час війни, тато-втікач Євдокименко на місці.