Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував новою пародією на терориста Стрєлкова-Гіркіна та його нудні "монологи" про війну в Україні. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий – один із головних постачальників якісного гумору, який здатний викликати посмішку на обличчі навіть у такі складні часи, як зараз. Артист постійного захоплює сміливими пародіями на відомих і не дуже особистостей.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram

Так, цього разу комік вирішив посміятися з терориста Стрєлкова-Гіркіна, який останнім часом зачастив із монологами про війну, в яких захоплюється ВСУ та відверто критикує командування російської армії через неуспішне настання.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У новому відео Юрій Великий провів паралелі між розповідями Гіркіна про ситуацію на полі бою та його особисте інтимне життя. Вийшло дуже весело та професійно, що відзначили й шанувальники.

"Аплодую стоячи, дай Вам Бог здоров'я, у такий складний час хвилинки радості", "Інтимна спецоперація. Юрій, як завжди, шедеврально", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зворушила до сліз зустріччю воїна ЗСУ з рідною людиною: "Кожне таке відео..."

Також наш портал писав, Володимир Дантес проговорився про причину розлучення з Дорофєєвою: натякнув на багатолюдний інтим.

Крім того, ми повідомляли, Ірина Білик наповнила новим змістом легендарну пісню, яку колись виконувала разом із Кузьмою Скрябіним .