Дружина відомого українського ведучого та гумориста Євгена Кошового з "Квартал 95" посміялася з відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий несподівано побачив небезпеку в українських стравах. Свою думку Ксенія Кошова висловила у сторіс на сторінці instagram.

Ксенія Кошова часто радує шанувальників новими публікаціями, втім, переважно висвітлює важливу інформацію, а не ділиться особистими знімками.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube
Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Так цього разу дружина гумориста висміяла російського пропагандиста Володимира Соловйова, який несподівано побачив небезпеку в українській кухні. У черговому ефірі він показав торти, на яких нібито українці розміщують знімки ліквідованих окупантів та їдять їх. Ксенія Кошова лише посміялася та запитала, де такі можна знайти.

Соловйов. Фото: скрін instagram stories
Соловйов. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також дуже стурбував пропагандиста рецепт гуляшу, який розповіли в одному з випусків новин. У кадрі казан, а в рецепті сказано, що знадобиться три види м'яса "москаль, бурят і кадировець". Звичайно ж це жарт із часткою іронії, але прямолінійність розуму пропагандистів не дозволяє це зрозуміти.

"Збожеволіли укрнацисти, подивіться їх рецепт приготування гуляшу. Це класичний сатанізм", - поскаржився Соловйов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, як гумористи допомагають ЗСУ "денацифікувати" окупантів: "Наша сила".

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, ми писали, Анна Кошмал зі "Сватів" показала від чого отримала неймовірне задоволення: "Гармонія серед хаосу".