Відома співачка Камалія активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі. Вона веде акаунти в instagram та facebook, на яких розповідає подробиці свого творчого та особистого життя

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Нещодавно співачку обурила діяльність шахраїв. Про них вона попередила на своїй сторінці instagram.

Як відомо, зараз Камалія активно допомагає не тільки ЗСУ, а й мирним людям, які постраждали під час повномасштабного вторгнення. Зокрема у Німеччині, де вона зараз знаходиться з сім'єю, вона облаштовує та будує житло для біженців, які втратили свої домівки.

Нещодавно вона відвідала Україну, побачилась з мамою, за якою вона дуже скучила, а також замовила нове концертне вбрання. Вона зауважила, що українські дизайнери найкращі.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

А днями вона дізналася, що шахраї від її імені збирають кошти на благодійність. Співачку цей факт обурив й вона одразу попередила шанувальників, що тільки на її офіційних сторінках можна побачити інформацію, яка відповідає дійсності та написала:

"Хочу звернутися до всіх і попередити, що зараз дуже багато шахраїв! Тільки на моїх офіційних сторінках в Іnstagram та Facebook ви можете бачити інформацію, яка відповідає дійсності. У тому числі, ту, яка направлена на допомогу сім‘ям, які постраждали від війни в Україні. Впевнена, що зловмисники будуть знайдені, покарані та заблоковані назавжди!"

Нагадаємо, Камалія після повернення з України впала в депресію: "Дівчата взялися за мене".

До слова, Камалію присоромили у Мережі за військову форму: шанувальники вказали на один ключовий момент.

Раніше ми писали, що Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші"