Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, похвалилася неймовірно талановитими дітьми. Яскравим відео зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія часто радує шанувальників новими фотографіями, показуючи моменти, які відбуваються в її житті. Нерідко знаменитість показує милі фото зі своїми рідними та близькими людьми.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавиця показала своїх дочок-близнючок та похвалилася їх успіхом у спортивних дисциплінах. На відео дівчатка беруть участь у змаганні з бігу та перемагають. За кадром дівчаток емоційно підтримує мама.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"На спортивних іграх у легкій атлетиці були всюди перші. А я вболівала", - підписала відео Камалія.

Судячи з ролика, зіркова мама дуже пишається юними спортсменками, які вже дивують приголомшливими успіхами і підтримує їх у всіх починаннях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видерте м'ясо на руці, померло двоє собак".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танці зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час повномасштабної війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."