Бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року, відома гімнастка Анна Різатдінова 16 липня відсвяткувала своє 29 річчя. Ведучі програми "Ранок з Україною" тепло привітали спортсменку, Анна розплакалась у прямому ефірі

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Про це гімнастка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Як відомо, Анна постійно на зв'язку зі своїми шанувальниками. Вона із задоволенням розповідає подробиці свого особистого та професійного життя. На її акаунт підписані 158 тисяч осіб.

Як відомо, через повномасштабне вторгнення гімнастка разом з сином та мамою були змушені виїхати за кордон. Зараз вона активно займається тренуванням молодих спортсменок.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вона розповіла, що нещодавно вона перебувала на зборах в Іспанії, де тренувала не тільки українок. Як зазначила чемпіонка, дівчати приїхали з усіх куточків. Деякий час вона була у Німеччині, а тепер повернулася до Іспанії, де разом з її батьками перебуває її син Рома.

Також вона розповіла, що в неї молодий чоловік, проте зараз вони, на жаль не можуть бути разом. Проте зараз вона справляється сама.

Анна подякувала за привітання та написала:

"Я хочу жити в вільній в своїй Україні, навіть якщо хтось думає, що ми неонацисти, нехай так, але я пишаюсь цим, тому що ми незламні!"

Нагадаємо, чемпіонка світу Анна Різатдінова об'єднала гімнасток з усієї України та Європи: "Для майбутнього..".

До слова, "Буде справжнє українське весілля": відома гімнастка Анна Різатдінова вперше розповіла про свого бойфренда.

Раніше ми писали, що легенда "Танці з зірками" Анна Різатдінова збентежила шанувальників: "Моя безнадійна історія".