Відома гімнастка написала авторка автобіографічної книги "Мій роман зі спортом" знову взялася за перо

Про це вона повідомила на сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

28-річна гімнастка, призерка Олімпійських ігор 2016 року виховує 4-річного сина Романа. Варто зазначити, що не все та одразу у Анни виходило в спорті. На шляху до перемог вона пройшла складний шлях, про який розповіла у книзі "Мій роман зі спортом".

"Ідея книги виникла у авторки ще у 2015 році, за рік до Олімпіади в Бразилії: «Наповну тривала підготовка до головної події мого життя — до ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Тоді мені здавалося, що сил не залишилося, нервів не вистачає, і я більше не витримаю колосальних фізичних та моральних навантажень. Аби хоч якось зняти напругу, я, жартома, сказала батькам, що після закінчення ігор напишу книгу, яка зможе мотивувати для таких самих дівчат, як я, - прокоментувала Анна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А нещодавно спортсменка вирішила знову взятися за перо. Цього разу вона вирішила зробити переклад своєї книги на англійську. В публікації вона розмістила фото книги, яке супроводила дописом:

"Зараз працюємо над англійською версією книги «Мій роман зі спортом» ✍🏼 Хочеться, щоб моя, спочатку безнадійна історія в спорті, облетіла весь світ!🌏"

У коментарях підписники подякували Анні, а в одному зауважено:

"Книга, яка мотивує😍 Дякую!!

Нагадаємо, зірка "Танці з зірками" Ганна Різатдінова вперше розповіла про свого обранця і майбутнє весілля: "Були думки розписатися".

До слова, гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України: "Мій хлопчик ріс щасливим".

Раніше ми писали, що "Плакав і кричав...": Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні.