Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков показав справжнє обличчя російського солдата і зробив це у гумористичному форматі. Відео він опублікував на своєму youtube-каналі.

Валерій Жидков досить рідко виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережі, але коли це відбувається, то сміх гарантований. Гуморист завжди знає, як правильно підібрати слова та викликати посмішку на обличчі людини. На цей раз він знову продемонстрував неймовірний талант.

Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official
Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official

Так цього разу метою гумориста став російський солдат. Валерій Жидков у віршованій формі з міксом іронії та гумору склав "фоторобот" російського окупанта.

"За мотивами поеми О.Твардовського "Василь Мародьоркін". Навіяно сучасним образом російського солдата", - прокоментував свою роботу гуморист.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що нову роботу гумориста швидко оцінили шанувальники.

"Чекаємо продовження!", "Схиляємося перед талантом", "Почуття гумору ну просто", "Валера давай! Пали дієсловом!", - захопилися шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зворушила до сліз зустріччю воїна ЗСУ з рідною людиною: "Кожне таке відео..."

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, ми писали, Анна Кошмал зі "Сватів" показала від чого отримала неймовірне задоволення: "Гармонія серед хаосу".