Відомий кулінар та вигадник Євген Клопотенко, який повсякчас дивує різноманітними рецептами, і цього разу він вирішив поєднати хорошу (корисну) пораду для чоловіків з чудовим рецептом.

Євген Клопотенко вирішив приготувати рецепт огірочків, заявивши, що це саме те, чим можна сподобатися жінці. Відео з покроковим приготуванням та текстовим рецептом, кухар розмістив на своїй сторінці в Instagram. При чому на фото видно, що у Євгена кольоровий манікюр, який досить здивував шанувальників.

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram
Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Кухар розповів, що надзвичайно любить дивуватися сам та дивувати інших. Тому шукає нові старі рецепти, та випробовує їх. Так до нього на кухню потрапив рецепт консервованих огірочків з кетчупом "Чілі".

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram
Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З того, що знайшов в історії цього рецепту Клопотенко, виявилося, що українка з Хмельниччини зробила рецепт простих огірків і додала в нього кетчуп чілі, від чого огірки набули надзвичайної хрумкості та "вогнику". Рецепт жінка розмістила в різних соцмережах та він набув популярності.

Отже, була собі, значить, жіночка на Хмельниччині, що законсервувала огірки з кетчупом чилі, про це потім написала місцева газета і все. Рецепт почав поширюватися Україною. Ходять легенди, що після цього влітку у магазинах важко знайти кетчуп чилі Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram
Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Я вам зараз пропишу пропорції на 5 літрових банок. Також можна юзати суцвіття кропу, листя вишні, хрону, смородини, лаврове і часник. Але якщо не хочете, то не партеся, як я казав, смак ми там прокачаємо за допомогою маринаду. Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram Сам маринад: на 7 склянок води додайте 2ст.л. солі, склянку цукру, 6-8 ст.л. кетчупу чилі та столову ложку імбиру. Прокип'ятіть, вимкніть і додайте склянку оцту. У стерилізовану банку (це її треба 20 хвилин потримати у духовці при температурі 180 градусів) покладіть 400г огірків, гвоздику, горошину духмяного перцю, декілька горошин чорного перцю, залийте маринадом і потримайте банку без кришки в окропі 10-15 хвилин. Потім закрутіть щільно банки. На відео я прянощі кидав у маринад, бо робив 1 порцію і мені не треба було це все розподіляти. Клопотенко

Нагадаємо, ми писали, що Євген Клопотенко здивував найсмачнішими варениками - навіть бабуся такого не готувала.

Як повідомляв "Знай.ua" Євген Клопотенко після удару по Вінниці заявив, коли і як Україна переможе.

Також "Знай.ua" інформував, що рецепт маринованих томатів із соєвим соусом від Євгена Клопотенка.