Регіна Тодоренко – українська співачка та телеведуча, яка народилася в Одесі, але вже давно й думати забула про свою батьківщину.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, вона жодним словом не засудила дії росіян, незважаючи на те, що її батьки залишаються в Україні під обстрілами.

Більше того, в розпал війни дівчина випустила пісню, в якій попрощалася з батьками, сказавши, що обирає свого чоловіка - музиканта Влада Топалова.

До цього Тодоренко в одному з інтерв'ю ділилася тим, що тема політики у їхній родині – табу. Очевидно, Топалов підтримує дії свого президента путіна.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зовсім нещодавно Тодоренко вдруге стала мамою – дівчина народила богатиря-братика для свого старшого сина. Ім'я вона обрала теж дуже незвичайне і певною мірою знущальне з огляду на ситуацію в Україні. Хлопчика назвали Мир. Шанувальники допускають, що повне ім'я може бути Мирон або Мирослав.

"Наш молодший синку, наш Мир, мама з татом люблять тебе всім серцем, а старший брат готовий тебе з'їсти... Рости гідною людиною, неси людям МИР" , - написала Регіна в соцмережах, прикріпивши фото з новонародженим.

Пост Регіни Тодоренко після народження сина
Пост Регіни Тодоренко після народження сина

Влад Топалов "відзначив" народження спадкоємця скромніше.

"+ один Топалов. Дякую, Регіно Тодоренко, ти - наша героїня",-написав він, забезпечивши підпис фото з коляскою.

Пост Влада Топалова після народження другого сина
Пост Влада Топалова після народження другого сина

Зазначимо, що Тодоренко мало не транслювала свої пологи до Телеграм. Артистка поділилася кадрами перейм, які наздогнали її на кухні, коли вона вперто запихала в рот шматок піци і важко дихала.

Регіна Тодоренко під час перейм, скріншот з відео
Регіна Тодоренко під час перейм, скріншот з відео

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко після небезпечної вагітності народила, відзначилися Лазарєв та Соловйов: "Ще один бандерівець та фашист".

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось що вийшло.