На 57-му році померла відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Про це повідомляє ТСН.

Відомо, що телеведуча з початком повномасштабного вторгнення росії 24 лютого виїхала до Німеччини, де лікарі діагностували їй важку хворобу. Справитися українська знаменитість з нею не змогла.

На жаль, лікування не допомогло і в ніч на 19 липня Руслана Писанка померла. Після тривалої перерви Руслана Писанка повернулась на телебачення у "Твій день" рік тому.

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

"Але велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Народилася 17 листопада 1965 року у Києві в сім'ї кінооператора Ігоря Миколайовича Писанка, Лауреата премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм "Радянська Україна". 1995 року закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю "режисер телебачення".

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

Руслана Писанка також брала участь у багатьох популярних шоу:

  1. У 2006 році Руслана Писанка брала участь в українському телепроєкті "Танці зі зірками".
  2. У 2010 році брала участь у телепроекті "Зірка+Зірка" на "1+1" співала у дуеті з українським оперним та естрадним співаком Володимиром Гришком.
  3. У 2017 році бере участь у 7 сезоні "Зважені та щасливі" на "СТБ" як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим.

Руслана Писанка вела програму "Погода від Руслани Писанки" на радіостанції "Ретро FM Україна" та шоу на 1+1 "Твій День". З 2012 року одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим.

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Руслана Писанка святкує 56-й день народження: від навчання на режисерському факультеті до успішної кар'єри акторки і телеведучої

Як повідомляв "Знай.ua", схудла Руслана Писанка нагадала про себе тривожним постом: "Збираю на лікування раку"

Також "Знай.ua" писав, як повинна поводитися жінка у країні, що воює: письменниця дала пораду українкам