Незважаючи на позитивні зустрічі між представниками Роналду та Дієго Сімеоне, повідомлення в Іспанії припускають, що «Атлетіко Мадрид» не може дозволити собі його неймовірну зарплату 480 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Побачивши повідомлення про переходи до «Челсі», «Барселони» та «ПСЖ», всі вони зіткнулися з камінням спотикання. Кріштіану закріпив свій відхід з «Олд Траффорд», а Дієго Сімеоне прагнув повернути його до іспанської столиці та зберегти мрії про 20-й термін поспіль у Лізі чемпіонів.

Незважаючи на вражаюче повернення з 18 голами, Роналду мало що міг зробити, щоб запобігти найгіршій в історії кампанії «Юнайтед» у Прем'єр-лізі, оскільки «червоні дияволи» опустилися на шосте місце. Проте надії на літній вихід тепер висять на волосині.

Незважаючи на позитивні зустрічі між представниками Роналду і Сімеоне, іспанське видання Marca стверджує, що «Атлетіко» не може дозволити собі його неймовірну зарплату в 480 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, яка на колосальні 130 тисяч фунтів стерлінгів перевищує зарплату Антуана Гризмана.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Журналіст Ману Сайнс також повідомляє, що команда Ла Ліги має заробити щонайменше 34 мільйони фунтів стерлінгів, перш ніж вони зможуть навіть розглянути можливість підписання контракту з п'ятикратним володарем Золотого м'яча, і угода видається малоймовірною на даному етапі.

Відмовившись від приголомшливого контракту на 233 мільйони фунтів стерлінгів у Саудівській Аравії, Роналду дав суперагенту Хорхе Мендесу суворі інструкції знайти йому клуб, який бере участь у Лізі чемпіонів наступного сезону. "Баварія" зараз здається його найкращим варіантом. Проте вже баварці заперечують якийсь інтерес до бога футболу.

Нагадаємо, у мережі розповіли, яку пропозицію отримав Кріштіану Роналду від Перської затоки.