Суперзірка «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду наполягав на відході з того часу, як минулого місяця подав заявку на трансфер, але для нього залишилося не так багато життєздатних варіантів.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

За повідомленням CNN Portugal, до 37-річного футболіста звернувся неназваний клуб зі штату Перська затока, який готовий укласти з ним дворічний контракт на 250 мільйонів фунтів стерлінгів, за яким він зароблятиме приголомшливі 2,4 мільйона фунтів стерлінгів щотижня.

Угода не тільки зробить його найоплачуванішим футболістом на планеті, але й дозволить йому заробляти більше, ніж Кіліан Мбаппе, Ліонель Мессі та Неймар (нині три найоплачуваніші гравці у світі) разом узяті!

Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages
Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Роналду вразив «Юнайтед» після того, як минулого місяця подав заявку на трансфер, виявивши бажання провести останні кілька років своєї кар'єри, граючи в Лізі чемпіонів.

Незважаючи на те, що новий бос «червоних дияволів» Ерік тен Хаг наполягав на тому, що п'ятиразовий володар «Золотого м'яча» не продається під час його першої передсезонної прес-конференції в неділю, Роналду був відсутній на передсезонному турі клубу, тому перебуває в безстроковому відпустці з «особистих причин».

«Ми плануємо Кріштіану Роналду на сезон, от і все, і я з нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з ним. Кріштіану не продається, він у наших планах, і ми хочемо досягти успіху разом. Я розмовляв з ним до того, як порушилося це питання, у мене була з ним розмова», - сказав голландець.

Кріштіану Роналду, фото: Instagram
Кріштіану Роналду, фото: Instagram

Агент Роналду Хорхе Мендеш все ще наполягає на трансфері, але список можливих напрямків з кожним тижнем скорочується: «Челсі», «Баварія» та «ПСЖ» виключають себе з перегонів за підписання його нападаючого цього місяця.

Нагадаємо, що стало відомо, що Кріштіану Роналду міг грати за Ліверпуль.

Раніше повідомляв портал "Знай", ФК Челсі розповів, чому не підписав Мбаппе.