Знаменитий грузинський кіноактор, режисер, виконавець авторських пісень Вахтанг Кікабідзе сьогодні, 19 липня, святкує 84-річчя.

Легендарний Вахтанг Кікабідзе - співак, поет, композитор, актор, режисер, сценарист, народний артист Грузії, заслужений артист України, лауреат Державної премії Грузії народився 19 липня 1938 року у Тбілісі.

Вахтанга Кікабідзе дуже люблять та поважають в Україні, адже він відомий тим, що завжди підтримував нашу Батьківщину. Зокрема, став на її захист після початку російського вторгнення.

Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе

Раніше Вахтанг Кікабідзе разом з іншими відомими грузинськими артистами записав ролик на підтримку України. Серед них, зокрема, знаменита Ніно Катамадзе та четвертий президент Грузії Ґіорґі Марґвелашвілі.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Ми з тривогою спостерігаємо за агресією путінської Росії проти гордої та незалежної України… Ми з надією спостерігаємо, що сьогодні весь світ мобілізований, як ніколи, і віримо, що людство стане проти зла і не допустить несправедливості… Ми у Грузії знаємо, що ваш успіх – це і наш успіх, ваша перемога – це наша перемога, ваша свобода – це наша свобода… Хай живе вільна Україна! Хай живе вільна Грузія!" – ідеться у зверненні. Вахтанг Кікабідзе

Вахтанг Кікабідзе, кадр з відео
Вахтанг Кікабідзе, кадр з відео

Вахтанг Кікабідзе не перестає засуджувати російське вторгнення в Україну. Він вважає, що на кремлівського диктатора владіміра путіна чекає сильне покарання за його злочини в Україні. Актор закликає світ продовжувати підтримувати Україну і не залишати нас одних у цій війні. Він наголошує, що зараз українці воюють з агресором не лише за себе, за весь світ.

В одному з ефірів Вахтанг Кікабідзе заявив, що росія точно зазнає поразки, а з цієї мерзенної війни переможцем вийде Україна, яка проявляє надзвичайний героїзм та дивує цим весь світ. А ось позиція ЄС його дивує, адже на його думку, Європейський парламент має робити більш рішучі кроки для захисту України.

Нагадаємо, хай живе вільна Україна: легендарний Вахтанг Кікабідзе зворушливо підтримав нашу Батьківщину

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"