Українська акторка та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою та соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації та ділиться подробицями свого яскравого життя, за яким стежить близько 65 тисяч людей.

Катерина Нікітіна знайшла широке українське поле жовтих соняшників дивовижної краси та зняла відеоролик для шанувальників на цій казковій локації. А раніше вона розміщувала знімки.

Катя Нікітіна, фото з Instagram
Катя Нікітіна, фото з Instagram

За традицією артистка блиснула гумором і самоіронічно висміяла свій суржик.

За весь видоролик завдовжки 20 секунд дівчина багато разів вимовила слово "подсолнух", розмовляючи при цьому українською мовою. Хоча у підписі до публікації Нікітіна зазначила, що знає, у перекладі ці квіти називаються "соняшник".

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

А ще гумористка зізналася, що їй важко говорити українською мовою правильно, але вона старається вдосконалити свої навички вимови.

"І ше скажіть що ви не такі..😅😏 Зараз на всіх полях України 📸 🇺🇦 "Подсолнух" 🌻 Я намагаюсь. Це важко, але я впораюсь 💪🏻💙💛", - написала Нікітіна.

Раніше ми писали про те, що білява красуня з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна пригорнулася до свого нового друга: "Все життя я мріяла..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зворушила до сліз зустріччю воїна ЗСУ з рідною людиною: "Кожне таке відео..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, як гумористи допомагають ЗСУ "денацифікувати" окупантів: "Наша сила"